domingo, 9 de xuño de 2019

Os leóns

OS leóns son uns mamíferos carnívoros moi feroces.Son parte da familia dos felinos e o seu hábitat natural é por África,ainda que poden estar en outros hábitats coma en India.

Estes felinos sempre atacan en grupo e soen matar as súas presas axfixiándoas.

O leóns poden pesar entre 160 e 260 kg se son machos e as femias entre 120 e 182 kg.

CURIOSIDADES:
Imaxe dun león macho e femia xuntos
Imaxe de Sponchia enPixabay
O corazón das femias é un 0,57 do peso corporal,mentres que nos machos é un 0,45 do peso corporal.

Ningún comentario:

Publicar un comentario